top of page

Dag van de schoonmaak 2021
20 juni was het weer zo ver. Het was dag van de schoonmaak. Een dag waarbij we onze medewerkers eens extra in de kijker mogen zetten. NIZ heeft ook dit jaar weer voor leuke attenties gezorgd voor de dag van de schoonmaak.


We mochten ook weer 10 instellingen blij maken met een prijs die ze konden uitdelen aan één van hun schoonmaakmedewerkers.


Hieronder een aantal instellingen die hun dag van de schoonmaak in beeld hebben gebracht voor NIZ.


VOC De Rozenkrans


Megan, coach van de poetsmedewerkers, liet eind juni een onschuldige hand van een poetsmedewerker een kaartje kiezen. Zij had in een bokaal alle namen van de poetsmedewerkers gestopt.


De gelukkige winnares is Linda Millecam. Zij heeft ruim 32 jaar ervaring in de poetsdienst van het VOC De Rozenkrans.


Naast het netjes houden van de administratieve diensten op het domein, poetst zij eveneens in één van de buitenprojecten van de Rozenkrans. Daar ondersteunt ze op die manier de jongeren die er zelfstandigheid trainen.


Tenslotte is Linda ook super creatief met haar naaimachine om kleine herstellingen van kledij voor de jongeren te doen.

Linda kan zich verwennen met de cadeaubon van Rituals.


Asster


Na loting heeft Ann Moijens, schoonmaakmedewerkster bij Asster, haar cadeaubon in ontvangst genomen. Ann was zeer blij met de attentie!

Ann is sinds maart 2020 bij Asster aan de slag. Ze is gestart als schoonmaakmedewerkster bij Asster net toen de Corona-bom barstte. En dit op één van onze ouderenafdelingen. Het was geen gemakkelijke tijd om te starten maar ze heeft het met verve doorstaan!


DVC Heilig Hart


Op 29 juni hadden we bij ons in het Heilig Hart een gezamenlijke activiteit met de medewerkers van het algemeen onderhoud. Het werd een leuke voormiddag en deze werd afgesloten met de verloting van de waardebon geschonken door Netwerk In Zorg ter gelegenheid van de Dag van de schoonmaak.


Mieke Stichelbout werd de gelukkige winnares. Mieke werkt bij ons op alle leefgroepen en afdelingen als ondersteuning van de vaste medewerkster op de dienst. Mieke is dan ook een trouwe collega die ons dienstencentrum goed kent en veel contact heeft met alle zorgvragers en medewerkers.


Mieke was ook heel blij met de attentie en waardering voor haar werk!


KEI. Oostduinkerke


Mijn naam is Carine. Samen met mijn echtgenoot Danny hebben we 15 jaar een zelfstandige zaak uitgebaat (beenhouwerij). Na deze periode hebben we het roer omgegooid en ben ik in het jaar 2000 gaan solliciteren in het KEI. te Oostduinkerke. Na een opleiding Professionele schoonmaaktechnieken (VDAB) kreeg ik de job aangeboden.


In de loop van mijn beroepsloopbaan heb ik de kans gegrepen om me op te werken in de linnenkamer. Wegens het uitgebreide pakket aan informatica (KUA en KIA) en interne opvolging beroepskledij zet ik nu na 5 jaar een stap opzij omdat ik de kans wil geven aan anderen.


Tot op heden werk ik nog altijd met mijn collega’s schoonmaak en diensthoofd Geert voor een kwalitatieve schoonmaak van dit uniek gelegen gebouw.


Graag wil ik jullie als vereniging danken voor deze giftcard van Rituals.


Carine


ZEEPREVENTORIUM


Vorige vrijdag tijdens de ‘dag van de schoonmaak’ hebben we hier in Zeepreventorium alle medewerkers van de Poetsdienst even in de spotlights geplaatst en verwend met lekkere ontbijtkoeken bij de koffie.

We hadden voordien ook al met de ploeg een paar mooie foto’s gemaakt en hebben die op vrijdag voor Zeepreventorium op het intranet geplaatst.
De welgekomen dankwoordjes werden vanuit alle interne diensten aan alle medewerkers van onze Poetsdienst doorgestuurd.

Het leuke verrassingsgeschenk (giftcard Rituals), dat we van jullie NIZ hebben mogen ontvangen, werd door een onschuldige hand via naamtrekking verloot.

Sonia Meulemeester was heel verrast en super blij toen ze deze morgen (want ze was vorige week met verlof) te horen kreeg dat zij de gelukkige winnares was.


WELZIJNSVERENIGING SINT-GILLIS-WAAS


Elke medewerker van de schoonmaak en wasserij werd door de vakvereniging NIZnetwerk in zorg” bedankt met een leuk notitieblokje. Dit jaar vielen we weer in de prijzen en mochten we een waardebon van Rituals t.w.v. 50 euro , geschonken door NIZ, onder het team verloten.

Ieder teamlid mocht een vrolijke button met fijne waarderende spreuken op ontvangen.

De diensthoofden trakteerden er bovenop nog eens met overheerlijke boterkoekjes.

En….Een mini tobola met een leuke groepsfoto maakte het geheel af.Hier een klein woordje van onze winnaar zelf.

HALLO,

Ik ben Arifé, sinds december 2017 werk ik bij welzijnsvereniging De Kroon te Sint-Gillis-Waas.

Ik werk er heel graag, want het is een boeiende job!

Wij zijn een hecht schoonmaak team, iedereen die ons ziet afkomen weet sowieso dat het weer zal blinken.

Natuurlijk hebben we ook een top team, iedereen wordt met open armen ontvangen.

Wij zijn voor elkaar toffe collega's 😉

Hartelijke dank aan Netwerk In Zorg voor het fijne geschenk!
ความคิดเห็น


bottom of page