top of page

Dag van de schoonmaak

In 2019 valt de Dag van de Schoonmaak op donderdag 20 juni. In heel Vlaanderen worden die dag alle schoonmaaksters/ schoonmakers in de bloemetjes gezet.

Netwerk in Zorg vraagt speciale aandacht voor die dag en voor het beroep: poetsen is een zware job die jammer genoeg niet altijd naar waarde wordt geschat.

Ook dit jaar heeft Netwerk in Zorg voor een leuke attentie gezorgd voor alle medewerkers. Er werden ook 10 hoofdprijzen verloot onder de leden. Hieronder krijg je een overzicht van enkele gelukkige winnaars.

herbruikbare draagtasjes voor de dag van de schoonmaak 2019

Iedereen kreeg een leuk herbruikbaar draagtasje met als tekst "jij doet alles stralen" .

De eerste prijs werd gewonnen door een medewerkster van het schoonmaakteam ASZ.

Eerst en vooral bedankt voor de leuke attenties en de waardevolle cadeaubon. Met het schoonmaakteam uit VZW Tordale maakten we er een stralende voormiddag van. Met de 'Netwerk in Zorg' draagtasjes kleurden we onze dag. Chantal was de gelukkige winnaar en kreeg een cadeaubon.

Omdat alle schoonmaaksters van ons ziekenhuis (PC Sint-Jan-Baptist) heel belangrijk zijn hebben we voor het toekennen van de leuke cadeaubon een loting georganiseerd. Cindy was de gelukkige winnaar.

Nog een gelukkige winnaar in AZ Sint-Jan in Brugge. Proficiat!

Op 20 juni "de dag van de schoonmaak" werd hier in onze WZV te Sint-Gillis-Waas zoals ieder jaar op rij onze medewerkers warm onthaald met een versierde werkplek, heerlijke boterkoekjes en een leuke gadget geschonken door NiZ.


bottom of page